Algemene voorwaarden

Voor Wanddecoratieplaza gelden algemene voorwaarden op deze pagina. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van Wanddecoratieplaza en op elke tot stand gekomen overeenkomst op afstand tussen Wanddecoratieplaza en consument.

Opdrachtaanname

Opdrachten worden alleen volgens de algemene voorwaarden aangenomen en verwerkt. De consument (opdrachtgever) aanvaardt deze algemene voorwaarden tijdens het bestelproces. Nadat de opdracht verwerkt is, wordt het betreffende bestand gedurende 40 dagen op de server van Wanddecoratieplaza bewaard. Voorgaande is met name van belang voor eventuele nabestellingen van hetzelfde product, zodat het bestand dan niet opnieuw geüpload hoeft te worden.

Herroepingsrecht

De consument beschikt niet over een herroepingsrecht. De producten van Wanddecoratieplaza zijn uitgesloten van het herroepingsrecht, omdat dit maatwerkproducten betreffen van persoonlijke aard.

BTW

Alle fotoproducten van Wanddecoratieplaza vallen onder het huidige BTW tarief van 21% BTW.

Levertijd

Alle opdrachten worden binnen 5 werkdagen na bestelling door Wanddecoratieplaza verzonden (tenzij anders aangegeven). Vertragingen in de levertijd kunnen geen aanleiding geven tot schadevergoeding of tot annulering van de opdracht.

Betaling

Wanddecoratieplaza biedt diverse betaalmogelijkheden zoals iDeal, creditcard en contant bij afhalen.

Achteraf betalen via Klarna

Bij Wanddecoratieplaza is het ook mogelijk om achteraf te betalen via Klarna. Hier zijn de aanvullende voorwaarden van Klarna zelf aan verbonden. Deze voorwaarden staan beschreven in de volgende documentatie.

Klachten en aansprakelijkheid

Wanddecoratieplaza doet zijn uiterste best om fotoproducten conform wens van de consument af te drukken. Reclamaties dienen, voor zover het een reële klacht betreft, uiterlijk binnen twee weken na levering van de door de consument verstrekte opdracht, kenbaar gemaakt te worden. Wanneer de klacht gegrond verklaard wordt kan uitsluitend aanspraak gemaakt worden op het opnieuw uitvoeren van de opdracht, of wanneer dat niet mogelijk is een verstrekking van een gelijkwaardig product.

Wanddecoratieplaza kan in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld voor beschadiging of het verlies van de bestanden. Wanddecoratieplaza stelt nadrukkelijk vast dat de kwaliteit van de afdrukken nooit beter zal kunnen zijn dan de opdrachtgever bij het gebruik van te zien krijgt op eigen beeldscherm. De aansprakelijkheid van Wanddecoratieplaza blijft dan ook beperkt tot verwijtbare fabricagefouten. Alle prijzen en acties zijn onder voorbehoud van typefouten.

Auteursrecht en intellectueel eigendom

De consument (opdrachtgever) is verantwoordelijk voor de inhoud van de aan Wanddecoratieplaza verstrekte (beeld)materialen. Wanddecoratieplaza aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de door consument (opdrachtgever) verstrekte bestanden.

Wanddecoratieplaza wijst erop dat het niet is toegestaan auteursrechtelijke beschermde werken te verveelvoudigen (anders dan voor privédoeleinden), of deze te bewerken. Indien Wanddecoratieplaza vaststelt dat het aangeboden materiaal door de consument (opdrachtgever) niet voldoet aan de toepasselijke regelgevingen (bv. Wetboek van Strafrecht of de Auteurswet), zal Wanddecoratieplaza hiervan aangifte doen bij de politie. In voorgenoemd geval zullen de betrokken bestanden / gegevens niet worden vernietigd. De auteursrechten op de door de consument vervaardigde (beeld)materialen blijven uiteraard bij de consument berusten.

Wanddecoratieplaza

Vlotkampweg 76
6545 AG  Nijmegen
KvK nr.: 71647260
BTW nr.: NL858795474B01

Geschillenbeslechting

Als je problemen ondervindt met een product dat je bij ons hebt gekocht, neem dan contact met ons op. Mochten we er niet uitkomen, dan kun je contact opnemen met het platform voor online geschillenbeslechting van de Europese Commissie.